Kamera rendszerek

Online és offline kamera rendszerek Megelőzésre és bizonyításhoz

Kíváncsi mi történik távolléte alatt? Rendeljen akciós kamerarendszert! Kérjen személyre szabott árajánlatot. Töltse ki online igényfelmérőnk, vagy hívjon minket.

Kapcsolat

hívj minket: +36 20 911 2225

Biztonsági kamera rendszerek

IP, AHD, HD-TVI, analóg, digitális...mit válasszak?

A személy és vagyonvédelem során jelentős szerepet játszhat mind a megelőzésben, mind a bizonyítási eljárások során a 24 órás megfigyelés és képrögzítés lehetősége.

Beltéri kamerák

Beltéri kamerás megfigyelőrendszereket leggyakrabban még mindig a kereskedelmi egységek és irodákban telepítenek, de egyre gyakrabban használják magánszemélyek is, illetve lakóközösségek, társasházak.

Kültéri kamerák

A kültéri kamerák ideálisak olyan területek megfigyelésére is, ahol az időjárási viszonyok kedvezőtlenek, szélsőségesek. Burkolatukat tekintve IP (Ingrass Protection) funkcióval vannak ellátva, azaz esőzés, intenzív porszennyezés mellett is működnek.

Biztonsági kamera típusok

A leggyakoribb biztonsági kamerák

Biztonsági kamerákat és rendszereket ma már kültérre és beltérre is egyaránt alkamaznak és telepítenek.

01

Kompakt kamerák

Gyakori választás kültérre, mivel burkolatba beépített objektívvel és infra megvilágítással rendelkeznek. Kiválóan alkalmas mind nappali, mind éjszakai megfigyelésre, mivel szürkületkor automatikusan átkapcsol éjszakai üzemmódba.

02

PTZ, Speed dóm kamerák

Leginkább közterületek és nagyobb ipari területek megfigyelésénél alkalmazzák. Előnye, hogy ebből a típusból egyetlen eszköz akár több kamerát is képes kiváltani, köszönhetően a 360°-os forgatási lehetőségnek, illetve a több 10x-es optika zoom-nak.

03

Box kamerák

Ritkábban szerelt különálló kültéri kamera típus. Az objektív ez esetben nem alaptartozék, ezt külön kell a kamerához csatlakoztatni. Nem rendelkezik saját infra led megvilágítással. A csatlakoztatott objektív határozza meg milyen terület megfigyelésére alkalmas.

 • 4 kamerás 
  Hikvision
  250.000 Ft
  bruttó ár

  1 db 4 kamerás Hikvision DVR
  4 db HIKVISION HDTVI kamera 2Mpx
  4 pár Utp-Koax átalakító
  1 db WD Purple 1TB HDD
  max. 50fm UTP kábel
  1 db kiszállás, telepítés, 
  programozás
  Megrendelem
  6 kamerás 
  Hikvision
  385.000 Ft
  Bruttó ár

  1 db 8 kamerás Hikvision DVR
  6 db HIKVISION HDTVI kamera 5Mpx
  6 pár Utp-Koax átalakító
  1 db WD Purple 2TB HDD
  max. 70fm UTP kábel
  1 db kiszállás, telepítés, 
  programozás
  Megrendelem
  8 kamerás
  Hikvision
  490.000 Ft
  bruttó ár

  1 db 8 kamerás Hikvision DVR
  8 db HIKVISION HDTVI kamera 5Mpx
  8 pár Utp-Koax átalakító
  1 db WD Purple 2TB HDD
  max. 100fm UTP kábel
  1 db kiszállás, telepítés, 
  programozás
  Megrendelem
 • 4 kamerás
   TECHSON
  239.000 Ft
  bruttó ár

  1 db 4 kamerás TECHSON NVR
  4 db TECHSON IP kamera 2Mpx
  1 db TECHSON PoE switch
  1 db WD Purple 1TB HDD
  1 db kiszállás, telepítés, 
  programozás
  Megrendelem
  6 kamerás 
  TECHSON
  339.000 Ft
  Bruttó ár

  1 db 8 kamerás TECHSON NVR
  6 db TECHSON IP kamera 2 Mpx
  1 db TECHSON PoE switch
  1 db WD Purple 2TB HDD
  1 db kiszállás, telepítés, 
  programozás
  Megrendelem
  8 kamerás 
  TECHSON
  399.000 Ft
  bruttó ár

  1 db 8 kamerás TECHSON NVR
  8 db TECHSON IP kamera 2Mpx
  1 db TECHSON PoE switch
  1 db WD Purple 2TB HDD
  1 db kiszállás, telepítés, 
  programozás
  Megrendelem

Otthon, iroda, raktár, gyár, garázs, ha biztonságban szeretné akkor Riamax!

Gyakori kérdések és válaszok

Kültéri és beltéri kamera rendszerek

Több mint 1000 kamerát telepítettünk. Minden fontos kérdésedre és problémádra tudjuk a választ. Keress minket igényeddel és mi összeállítjuk a legjobbat számodra.

Használható önállóan egy biztonsági kamerarendszer?

Természetesen használható önállóan is egy biztonsági kamerarendszer, azonban jellemzően riasztó rendszerekkel együtt telepítik.

A riasztó és távfelügyelet nélkül a kamerarendszer nem jelent erős védelmet egy ingatlan számára. Ugyanakkor a kamerák visszatartó erővel bírnak, és nagyban megkönnyítik az esetleges bűnelkövetők azonosítását is.

IP, AHD, HD-TVI, analóg, digitális...mit válasszak?

A biztonságtechnikai piacon elérhető termékek között hatalmas a választék az analógtól egészen a Full HD kamerákig. A beltéri rendszereknél is elterjed a digitális kamera, ami a feldolgozott képet már digitálisan juttatja el a rögzítőegységhez. Ezáltal a kapott kép jobb minőségű (részletesebb) analóg elődjénél. Az ilyen típusú kamera alkalmazásával tűéles képet kapunk, amelyen minden apró részlet teljes mértékben értékelhető.

A technológiai fejlődésnek köszönhetően ma már a fekete-fehér kamerák eltűntek a piacról. Minden általunk szerelt kamera képe színes, éjjel pedig egy fényérzékelő automatika segítségével átvált a kép fekete-fehérre, miközben bekapcsolódnak a beépített infra LED-ek. A bizonyítási eljárások során segíthet, ha a kiépített rendszer digitális, színes, éjszakai megvilágítással rendelkező kamerá(ka)t is tartalmaz.

Mik a kültéri kamerák jellemzői?

Jellemzően a kültéri kamerák fémházas kompakt más néven bullet, vagy box, bizonyos esetekben dóm burkolattal vannak ellátva.

Leggyakrabban ipari területeken, családi házaknál, illetve közterületen térfigyelésre alkalmazzák. Külső megjelenésüket tekintve, már igen diszkrét termékverziók is rendelkezésre állnak, így akár egy frissen felújított homlokzaton sem okoz esztétikai problémát.

Hogyan történik a felvételek rögzítése?

Mivel a legtöbb digitális rögzítő rendelkezik beépített hálózati eléréssel, a világ bármely pontjáról kényelmesen, akár okostelefonon is megnézheti a kamerák képét, vagy felvételeit. Eldöntheti, hogy csak mozgás esetén, vagy meghatározott időintervallumban (ún. intervallum figyelés), esetleg folyamatosan történjen rögzítés. Ettől, illetve a beépített merevlemez nagyságától függően, akár több hét eseményét is zavartalanul tárolhatja.

Mit érdemes tudni a beltéri kamerákról?

Mivel ingatlanon belül kerülnek elhelyezésre, esztétikailag is így lettek kialakítva. Általában műanyag, vagy fém tokozású dóm burkolattal rendelkeznek. A beltéri rejtett/kém kamerák esetében beszélhetünk még, mozgás- és füstérzékelőbe rejtett kamerákról is.

Nem csak riasztók, de kamerák esetén is van lehetőség a távoli elérésre. Ez a funkció gondoskodik arról, hogy betekinthessen a kamerák képeibe, illetve visszakereshető legyen bármilyen (még tárolt) régebbi esemény, akkor is, ha Ön épp nem tartózkodik a helyszínen. Opcionálisan a rögzítő egység e-mail értesítést küld, ha a kamerakép elveszne, így gyors intézkedés kezdeményezhető váratlan meghibásodás esetén.

Milyen gyártmányú kamerarendszert ajánlunk?

Ajánlott kamera gyártók: Hikvision, Dauha

Online igényfelmérés

Riasztó rendszer, kamera rendszer vagy távfelügyelet? Online igényfelmérőnkkel pár perc alatt megtudhatja mire is van szüksége. Vágjon bele most!

Igényfelmérő indítása

Cím

2030. Érd, Martinovics u. 21.

Hívj minket

+36 20 911 2225

envelopephone-handsetmap-markercrossmenuchevron-rightcheckmark-circle