Távfelügyelet - Szerelés! Több ezer telepített  rendszer, 15 év tapasztalat!

Cégünk 15 éve foglalkozik riasztó szerelés és biztonságtechnikai rendszerek (riasztó és kamera rendszerek), kaputelefonok és kapumozgató rendszerek telepítésével, javításával, karbantartásával Budapest és Érd 25 km-es vonzáskörzetében.

Online igényfelmérés

hívj minket: +36 20 911 2225

Távfelügyelet

Egyre ritkábban fordul elő, hogy csak helyileg szirénázó, sehova be nem kötött riasztórendszerek kerülnek beépítésre. Helyette az új rendszerek a legtöbb esetben távfelügyeletre bekötve kerülnek beüzemelésre.

TÁVFELÜGYELET

A legmodernebb GPRS alapú távfelügyeleti szolgáltatás rendkívül kedvező áron

Egyre ritkábban fordul elő, hogy csak helyileg szirénázó, sehova be nem kötött riasztórendszerek kerülnek beépítésre. Egyrészt a távfelügyeleti havidíjak igen kedvezőek, másrészt a kiépítéssel foglalkozó a távfelügyelettel megrendelt riasztórendszerek esetén jelentős kedvezményt adnak a kiépítés költségeiből.
Lakossági ügyfeleknek:
Értesítéssel már 2.850 Ft+Áfa/hó, kivonulással akár 4.330 Ft+Áfa/hó ártól
Üzleti ügyfeleknek:
Értesítéssel már 4.000 Ft+Áfa/hó, kivonulással akár 5.900 Ft+Áfa/hó ártól
24 hónapos hűségidő vállalása esetén, ingyenes modemmel és telepítéssel!
elektronika vonala
TÁVFELÜGYELET

Elektronika Vonala szerződött
távfelügyeleti partnerünk

Távfelügyeleti partnerünk Az Elektronika Vonala Vagyonvédelem. 2007 óta vannak jelen a távfelügyeleti piacon.

Szolgáltatásaik között megtalálhatóak az ingatlan távfelügyelet mellett a tűzjelző rendszerek, liftek, gépjárművek távfelügyelete is. A távfelügyeleti szolgáltatók közül a biztonságot szem előtt tartva alapáron biztosítja a GPRS átjelzést 1 perces életjel lekérdezéssel. 14 saját kivonuló járőrautót működtet.

A szolgáltatás mellé egyedülállóan mobilapplikációt is biztosítanak mellyel távolról ki és bekapcsolható riasztórendszerünk, ellenőrizhető a rendszer állapota és akár vezérelhetjük vele elektromos kapunkat, garázsunkat, fűtésünket-hűtésünket vagy akár felkapcsolhatjuk az udvarunk világítását is.

Az Elektronika Vonala távfelügyelete rendelkezik ISO 9001 vállalatirányítási minősítéssel, NATO beszállítói minősítéssel, AQAP tanúsítvánnyal valamint szerződött partnere az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóságnak így a tűzjelző rendszerek jelzéstovábbítását is ellátja távfelügyeletük.
Távfelügyeleti központjuk akár több napig is működik áramszünet esetén az alternatív energiaforrásoknak köszönhetően így minden esetben ellátják és intézkednek távfelügyeleti ügyfeleik jelzéseire.
Vélemények

Ügyfeleink mondták rólunk

 • Kamerarendszert rendeltem meg. Minden a megbeszéltek szerint történt. Kiváló minőségű remek terméket szereltek be. Nagyon köszönöm! 

  Ernő

 • Számomra nagyon fontos volt a gyorsaság! Sajnos meghibásodott a kapunyitó berendezésem. Nem tudtam kiállni az autóval. szerencsére gyorsan megjavították!

  Paula

 • Gyorsan és szakszerűen dolgoztak. Minden az előzetes megbeszélés szerint történt. Nagyon elégedett vagyok !

  László

Otthon, iroda, raktár, gyár, garázs, ha biztonságban szeretné akkor Riamax!

Gyakori kérdések és válaszok

Távfelügyelet

A vezetékes védelmi és riasztó rendszerekkel kapcsolatban sok fontos kérdés felmerült. Ezeket gyűjtöttük össze most . Ha további kérdéseid merülnek fel, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Hol és hogyan történik a kábelezés?

A kábelezés (a központi egység és az eszközök között) a legtöbb esetben jelentősebb esztétikai változást nem okoz, ha megoldható a padlástérben, vagy álmennyezetnél történik a kábelek elvezetése, míg a látható helyeken kábelcsatornában történik a vezetékezés.

Hogyan működik a távfelügyelet?

A távfelügyelet, a riasztóhoz kapcsolt GPRS modul segítségével közvetlenül a káresemény bekövetkezésének pillanatában jelez a távfelügyeleti központba.

A központi ügyelet a nap 24 órájában, a beérkezett jelzést követően azonnal megkezdi az intézkedést, elindítja a járőrszolgálatot, s ezzel egy időben a diszpécser szolgálat telefonon értesíti az eseményről a Megbízó által előre megadott illetékes személyek közül azt, aki elsőként elérhető.

Az átjelzés történhet egy erre speciálisan kialakított GSM/GPRS modulon keresztül történik. A távfelügyeleti szolgáltatás elengedhetetlen feltétele egy szakember által telepített minőségi riasztórendszer.

Milyen típusú távfelügyelet létezik?

A távfelügyelet szolgáltatásnak két fajtája van:
 • Értesítéses
 • Kivonulással egybekötött távfelügyeleti szolgáltatás (A távfelügyeleti szerv értesítéses szolgáltatás esetén nem indít járőrszolgálatot, csak értesítést küld a Megbízónak.)

Milyen szerviz szolgáltatást nyújtunk?

Szervíz szolgáltatásunk a következő gyártók termékeire terjed ki: DSC, PARADOX, Satel, Napco, Inim, Bosch, Crow, Pyronix, Elmes, Micron, Bentel, Rokonet, Optex

Szervíz szolgáltatásunk részleteiért kérjük látogassa meg Riasztó szerviz oldalunkat.

Mit tartalmaz a kivonulással egybekötött távfelügyelet?

Kivonulásos távfelügyeleti szolgáltatás esetén:
 • A járőrszolgálat maximum 15 percen belül a védett objektumhoz ér.
 • Amennyiben a kivonulást követően behatolásra utaló jeleket talál, akkor a járőrszolgálat megkezdi az intézkedést, biztosítja a helyszínt és értesíti az illetékes hatóságot.
 • Amennyiben az elkövető még a helyszínen tartózkodik, a járőrök állampolgári kötelessége azt feltartóztatni és a kiérkező hatóságoknak átadni.
 • A véletlenszerű és/vagy téves riasztás felhasználói jelszóval lemondható (3 percen belül), vagy 1 percen belül nyitó kóddal törölhető.
 • A szolgáltatás díja évente 4 db téves (indokolatlan) kivonulást tartalmaz!

Használható a távfelügyelet segélyhívásra?

A távfelügyelet segély hívásokra (orvos, tűz, pánik) is használható, akár testen viselhető, vagy fixen telepített jeladók segítségével.
Cím

2030. Érd, Martinovics u. 21.

Hívj minket

+36 20 911 2225

envelopephone-handsetmap-markercrossmenuchevron-rightcheckmark-circle