Riasztó szerelés

Riasztó - Szerelés! Több ezer telepített  rendszer, 15 év tapasztalat!

Cégünk 15 éve foglalkozik riasztó szerelés és biztonságtechnikai rendszerek (riasztó és kamera rendszerek), kaputelefonok és kapumozgató rendszerek telepítésével, javításával, karbantartásával Budapest és Érd 25 km-es vonzáskörzetében.

Online igényfelmérés

hívj minket: +36 20 911 2225

01

Vezetékes riasztók

Bár egyre nagyobb teret hódítanak a rádiós és hibrid lakásriasztó rendszerek, a vezetékes (kábeles) riasztóknak még számos előnye van. Új építésű ingatlan, felújítás esetén érdemes a vezetékes riasztó mellett dönteni.

02

Vezeték nélküli riasztók

A vezeték nélküli (rádiós) riasztórendszerek ma már megfizethető alternatívát jelentenek a kábeles megoldások mellett, így nem csak azokban az esetekben érdemes fontolóra venni, ha fontos az esztétikum.

03

Távfelügyelet

Egyre ritkábban fordul elő, hogy csak helyileg szirénázó, sehova be nem kötött riasztórendszerek kerülnek beépítésre. Helyette az új rendszerek a legtöbb esetben távfelügyeletre bekötve kerülnek beüzemelésre.

Több mint  2200 ügyfél bízott már meg minket

Riasztó szerelés 15 év tapasztalattal.

Riasztó szerelés és biztonsági tanácsadás

A riasztó szerelésnél a legfontosabb, hogy a  legjobb és a lehető legkevésbé szabotálható rendszer kerüljön kiépítésre. Ebben kérje szaktanácsunkat!

Igényfelmérés

Első lépésként töltse ki online igényfelmérő űrlapunkat, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken.

Riasztórendszer telepítés

Az igényfelmérés és árajánlat után gyors határidővel és maximális szakértelemmel szereljük be riasztó, védelmi rendszerét.

TÁVFELÜGYELET

A legmodernebb GPRS alapú távfelügyeleti szolgáltatás rendkívül kedvező áron

Egyre ritkábban fordul elő, hogy csak helyileg szirénázó, sehova be nem kötött riasztórendszerek kerülnek beépítésre. Egyrészt a távfelügyeleti havidíjak igen kedvezőek, másrészt a kiépítéssel foglalkozó a távfelügyelettel megrendelt riasztórendszerek esetén jelentős kedvezményt adnak a kiépítés költségeiből.
Lakossági ügyfeleknek:
Értesítéssel már 2.850 Ft+Áfa/hó, kivonulással akár 4.330 Ft+Áfa/hó ártól
Üzleti ügyfeleknek:
Értesítéssel már 4.000 Ft+Áfa/hó, kivonulással akár 5.900 Ft+Áfa/hó ártól
24 hónapos hűségidő vállalása esetén, ingyenes modemmel és telepítéssel!
elektronika vonala
TÁVFELÜGYELET

Elektronika Vonala szerződött
távfelügyeleti partnerünk

Távfelügyeleti partnerünk Az Elektronika Vonala Vagyonvédelem. 2007 óta vannak jelen a távfelügyeleti piacon.

Szolgáltatásaik között megtalálhatóak az ingatlan távfelügyelet mellett a tűzjelző rendszerek, liftek, gépjárművek távfelügyelete is. A távfelügyeleti szolgáltatók közül a biztonságot szem előtt tartva alapáron biztosítja a GPRS átjelzést 1 perces életjel lekérdezéssel. 14 saját kivonuló járőrautót működtet.

A szolgáltatás mellé egyedülállóan mobilapplikációt is biztosítanak mellyel távolról ki és bekapcsolható riasztórendszerünk, ellenőrizhető a rendszer állapota és akár vezérelhetjük vele elektromos kapunkat, garázsunkat, fűtésünket-hűtésünket vagy akár felkapcsolhatjuk az udvarunk világítását is.

Az Elektronika Vonala távfelügyelete rendelkezik ISO 9001 vállalatirányítási minősítéssel, NATO beszállítói minősítéssel, AQAP tanúsítvánnyal valamint szerződött partnere az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóságnak így a tűzjelző rendszerek jelzéstovábbítását is ellátja távfelügyeletük.
Távfelügyeleti központjuk akár több napig is működik áramszünet esetén az alternatív energiaforrásoknak köszönhetően így minden esetben ellátják és intézkednek távfelügyeleti ügyfeleik jelzéseire.

Akciós szettek

Legkedveltebb riasztórendszer szettek

Paradox alap szett
85 000 Ft
bruttó ár

1 db Paradox SP4000 riasztóköpont
1 db Paradox K10 LED kezelő
2 db Paradox 476 pro mozgás érzékelő
1 db Paradox nyitásérzékelő
1 db kültéri hang-fényjelző
2 db akkumulátor
1 db fémdoboz+trafó
1 db kiszállás+telepítés+programozás

kapcsolat - igényfelmérés
Paradox közepes szett
100 000 Ft
Bruttó ár

1 db Paradox SP4000 riasztóköpont
1 db Paradox K10 LED kezelő
4 db Paradox 476 pro mozgás érzékelő
1 db Paradox nyitásérzékelő
1 db kültéri hang-fényjelző
2 db akkumulátor
1 db fémdoboz+trafó
1 db kiszállás+telepítés+programozás

kapcsolat - igényfelmérés
Paradox alap szett
125 000 Ft
bruttó ár

1 db Paradox SP4000 riasztóköpont
1 db Paradox K10 LED kezelő
6 db Paradox 476 pro mozgás érzékelő
1 db Paradox nyitásérzékelő
1 db kültéri hang-fényjelző
2 db akkumulátor
1 db fémdoboz+trafó
1 db kiszállás+telepítés+programozás

kapcsolat - igényfelmérés
Az akciós árak visszavonásig érvényesek. Akciós rendszerek árai tartalmazzák a riasztórendszer összes tartozékát, a telepítés költségét.
Árak Budapest és 25 km-s körzetében érvényesek. Nagyobb távolság esetén külön kiszállási díj kerül kiszámlázásra. 25 km-s távolságon túl 2000 Ft alapdíj + 55Ft+Áfa/km kiszállási költség kerül kiszámlázásra. Anyagköltségek, munkadíjak átlagostól nagymértékben eltérő szerelési körülmények függvényében változhatnak!
Otthon, iroda, raktár, gyár, garázs, ha biztonságban szeretné akkor Riamax!

Gyakori kérdések és válaszok

Vezetékes riasztó rendszerek, távfelügyelet

A vezetékes védelmi és riasztó rendszerekkel kapcsolatban sok fontos kérdés felmerült. Ezeket gyűjtöttük össze most . Ha további kérdéseid merülnek fel, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Mikor ajánlott a vezetékes védelmi, riasztó rendszer?

 • Azoknál a nagyobb épületeknél, ahol a riasztó kábelezés már elkészült, vagy felújítás alkalmával beépítésre került a villanyszerelési munkálatok során, jelentős többletköltség spórolható meg. (pl.: újépítésű ingatlanok esetén gyakori)
 • Kisebb ingatlanok, lakások, üzletek védelmére ajánlott a vezetékes riasztórendszer kiépítése, mivel ez esetben kevés érzékelővel (így lényegesen kevesebb kábellel) is kialakítható az optimális védelmi konstrukció. Ha az ingatlan külső területét is szeretné védelem alá vonni, mindenképp célszerű a kábeleket földben, vagy lépésálló gégecsőben elvezetni. Az infrasorompók jelenleg kivétel nélkül vezetékes megoldások.
 • Kimondottan nagy, kültéri területek esetén a szakszerűen bekábelezett vezetékes eszközök sokkal megbízhatóbb működésre képesek.

Milyen riasztó rendszereket forgalmazunk?

Rengeteg gyártó termékei elérhetőek az interneten, de érdemes figyelembe venni, hogy nem mindegyik gyártó eszközei kompatibilisek egymással, hiszen a legtöbb esetben a vezetékes eszközök gyártóspecifikusak.

Ügyfeleinknek ezért kizárólag DSC, vagy PARADOX riasztórendszereket telepítünk. A beépített típusok garantáltan rendelkeznek a szükséges MABISZ minősítéssel. A többéves fejlesztéseknek és teszteléseknek köszönhetően, ezek a termékek megbízható, pontos és téves riasztásoktól mentes működést tudnak biztosítani. A termékcsaládok érzékelői (mozgás-, nyitás-, üvegtörés-, füstérzékelő és kültéri infrasorompó) a legkülönbözőbb igényekhez is illeszkedő konstrukciókban állíthatók össze.

Lemerült az akkumulátor, mi a teendő?

A riasztó akkumulátor cserét soron kívül vállaljuk. Az akciós árakért és a részletekért kérjük látogassa meg Riasztó akkumulátor csere oldalunkat.

Hogyan működik a távfelügyelet?

A távfelügyelet, a riasztóhoz kapcsolt GPRS modul segítségével közvetlenül a káresemény bekövetkezésének pillanatában jelez a távfelügyeleti központba.

A központi ügyelet a nap 24 órájában, a beérkezett jelzést követően azonnal megkezdi az intézkedést, elindítja a járőrszolgálatot, s ezzel egy időben a diszpécser szolgálat telefonon értesíti az eseményről a Megbízó által előre megadott illetékes személyek közül azt, aki elsőként elérhető.

Az átjelzés történhet egy erre speciálisan kialakított GSM/GPRS modulon keresztül történik. A távfelügyeleti szolgáltatás elengedhetetlen feltétele egy szakember által telepített minőségi riasztórendszer.

Milyen típusú távfelügyelet létezik?

A távfelügyelet szolgáltatásnak két fajtája van:
 • Értesítéses
 • Kivonulással egybekötött távfelügyeleti szolgáltatás (A távfelügyeleti szerv értesítéses szolgáltatás esetén nem indít járőrszolgálatot, csak értesítést küld a Megbízónak.)

Hol és hogyan történik a kábelezés?

A kábelezés (a központi egység és az eszközök között) a legtöbb esetben jelentősebb esztétikai változást nem okoz, ha megoldható a padlástérben, vagy álmennyezetnél történik a kábelek elvezetése, míg a látható helyeken kábelcsatornában történik a vezetékezés.

Milyen szerviz szolgáltatást nyújtunk?

Szervíz szolgáltatásunk a következő gyártók termékeire terjed ki: DSC, PARADOX, Satel, Napco, Inim, Bosch, Crow, Pyronix, Elmes, Micron, Bentel, Rokonet, Optex

Szervíz szolgáltatásunk részleteiért kérjük látogassa meg Riasztó szerviz oldalunkat.

Ide jöhet még egy kérdés és válasz!!!!

Biztosító kárrendezéshez mindenképp szakvéleményre van szüks. Szolgáltatásaink között szerepel a villámkár szakértelemmel történő elhárítása. Biztosítói kárrendezéshez rövid határidővel szakvéleményt biztosítunk. Továbbá Szakértő helyszíni szemle (lehetőleg 5 munkanapon belül)

Mit tartalmaz a kivonulással egybekötött távfelügyelet?

Kivonulásos távfelügyeleti szolgáltatás esetén:
 • A járőrszolgálat maximum 15 percen belül a védett objektumhoz ér.
 • Amennyiben a kivonulást követően behatolásra utaló jeleket talál, akkor a járőrszolgálat megkezdi az intézkedést, biztosítja a helyszínt és értesíti az illetékes hatóságot.
 • Amennyiben az elkövető még a helyszínen tartózkodik, a járőrök állampolgári kötelessége azt feltartóztatni és a kiérkező hatóságoknak átadni.
 • A véletlenszerű és/vagy téves riasztás felhasználói jelszóval lemondható (3 percen belül), vagy 1 percen belül nyitó kóddal törölhető.
 • A szolgáltatás díja évente 4 db téves (indokolatlan) kivonulást tartalmaz!

Használható a távfelügyelet segélyhívásra?

A távfelügyelet segély hívásokra (orvos, tűz, pánik) is használható, akár testen viselhető, vagy fixen telepített jeladók segítségével.
Vélemények

Ügyfeleink mondták rólunk

 • Success is no accident. It is hard work, perseverance, learning, studying, sacrifice and most of all, love of what you are doing or learning to do. perseverance, learning, studying, sacrifice and most of all, love

  Dávid józsef

  CEO
 • Success is no accident. It is hard work, perseverance, learning, studying, sacrifice and most of all, love of what you are doing or learning to do. perseverance, learning, studying, sacrifice and most of all, love

  Dávid józsef

  CEO
 • Success is no accident. It is hard work, perseverance, learning, studying, sacrifice and most of all, love of what you are doing or learning to do. perseverance, learning, studying, sacrifice and most of all, love

  Dávid józsef

  CEO

Gyakori kérdések és válaszok

Vezeték nélküli riasztók

A vezeték nélküli és hibrid (vezetékes és vezeték nélküli együtt) védelmi és riasztó rendszerekkel kapcsolatban sok fontos kérdés felmerült. Ezeket gyűjtöttük össze most . Ha további kérdéseid merülnek fel, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Mi az előnye a vezeték nélküli riasztórendszereknek?

Mivel nincs szükség kábelezésre a központi egység és az érzékelők között, a telepítés gyorsabb, a végeredmény pedig esztétikusabb lesz. További előnye, hogy a rendszerek sokkal egyszerűbben bővíthetőek a később felmerülő igényekhez igazodóan.

Milyen vezeték nélküli riasztórendszereket forgalmazunk?

Ügyfeleinknek kizárólag a PARADOX MAGELLAN gyártó termékeit telepítjük. A beépített típusok garantáltan rendelkeznek a szükséges MABISZ minősítéssel. A többéves fejlesztéseknek és teszteléseknek köszönhetően, ezek a termékek garantáltan megfelelő minőségű felvételeket készítenek. A termékcsaládok eszközei a legkülönbözőbb igényekhez is illeszkedő konstrukciókban állíthatók össze.

Mik a hibrid riasztók legnagyobb előnyei?

 • A hibrid riasztó ideális választás abban az esetben, ha egy már kiépített vezetékes riasztórendszert szeretne bővíteni.
 • Abban az esetben, ha a külső kábelcsatornás kábelezés rontana az összképen, vagy csak egyszerűen nem megoldható a vezetékezés, tökéletes megoldást nyújt egy hibrid rendszer.
 • Hasonló problémát jelenthet a tulajdonosnak, amikor a főépület (melyben a központi egység található) mellett lévő (mellék)épületben helyezte el ingóságait (pl.: garázs, kerti tároló). Az átvezetékezés és átfeszítések elkerülése végett ilyenkor is javasoljuk a hibrid rendszer kiépítését. Így nem csak esztétikusabb a kiépítés, de mivel a telepítés kevesebb vezetékezéssel jár, a munkadíjon is jelentősen spórolhat.
 • Nagy előnye a teljesen vezetékes rendszerrel szemben, hogy nem kell feltétlenül azonos gyártótól származó eszközöket használni, hisz a bővítő érzékelőket akár más gyártó központjára is fel lehet integrálni.

Mennyire szabotálhatóak a vezeték nélküli riasztók?

Érdemes tudni, hogy a fejlett vezeték nélküli technológia része már a zavarok szűrése és felügyelete is. Így a központi egység folyamatos ellenőrzés mellett azonnal értesítést küld a tulajdonos vagy a távfelügyelet felé amennyiben szabotázs történik.

Mi az a hibrid riasztó rendszer?

A hibrid, azaz vezetékes és rádiós technológiát ötvöző rendszereket azoknak ajánljuk, akiknek a költséghatékonyság és esztétikus kivitelezés egyaránt fontos. A hibrid riasztó rendszereknél a kedvezőbb árú vezetékes központok és kezelők kerülnek felszerelésre rádiós (nyitás-, mozgás-, üvegtörés-, füst-) érzékelőkkel kiegészítve. A kültéri sziréna telepítése minden esetben vezetékes.

Ide jöhet még egy kérdés és válasz!!!!

Biztosító kárrendezéshez mindenképp szakvéleményre van szüks. Szolgáltatásaink között szerepel a villámkár szakértelemmel történő elhárítása. Biztosítói kárrendezéshez rövid határidővel szakvéleményt biztosítunk. Továbbá Szakértő helyszíni szemle (lehetőleg 5 munkanapon belül)

Otthon, iroda, raktár, gyár, garázs, ha biztonságban szeretné akkor Riamax!

Cím

2030. Érd, Martinovics u. 21.

Hívj minket

+36 20 911 2225

envelopephone-handsetmap-markercrossmenuchevron-rightcheckmark-circle